De zorg is volop in beweging en dat geldt ook voor de beroepsvereniging van de artsen VG (NVAVG). Daarom zijn we op zoek naar een projectleider/beleidsadviseur organisatie en financiering van zorg. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen, kom dan vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek op 17 of 21 juli. Je ontmoet dan je mogelijke toekomstige collega’s en je kunt een beetje sfeerproeven op onze mooie locatie bij Schola Medica in Utrecht.

Kom je bij ons langs?

We zien uit naar je komst. Een cv en een motivatiebrief insturen hoeft niet, maar mag wel. Wij vinden het vooral belangrijk dat je kennismaakt met ons vak en dat je een goede indruk krijgt van je carrièrekansen elders. Arts VG Annelies Goorts en bureaumanager Sija de Jong beantwoorden je vragen, leiden je rond en stellen je voor aan onze collega’s.

Ben jij er ook bij? Het enige dat je hoeft te doen is een mail sturen naar secretariaat@nvavg.nl (Yvet Luthart), zodat we weten dat je komt en we de koffie met wat lekkers alvast kunnen klaarzetten. Het kan zijn dat er tegelijk met jou ook andere geïnteresseerden zijn, dus naast een kennismaking met ons is het ook een mooie kans om je netwerk uit te breiden. 

Is er een wederzijdse klik?

Dan nodigen we je graag uit voor een volgende persoonlijke gesprek.

Handige weetjes

  • Mogelijke data: 17 of 21 juli 2023.
  • Tijd: 15:30 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: Schola Medica, Orteliuslaan 750, 3528 BB Utrecht
  • Contactpersoon: Yvet Luthart, secretariaat@nvavg.nl
  • Vacaturetekst

Liever direct solliciteren?

Ben je verhinderd of stuur je liever direct een motivatiebrief met cv? Dat kan. De gegevens staan in de vacaturetekst.