Plaatsen van vacatures

Twee plaatsingsmogelijkheden

 1. Drie maanden op de website, indien gewenst in het TAVG: € 300,00 exclusief 21% btw.
 2. Drie maanden op de website, indien gewenst in het TAVG + verspreiding per mail via de nieuwsabonnementen: € 400,00 exclusief 21% btw.
 • Wij verstrekken in verband met de privacy van onze leden geen informatie meer op stickerbestanden. In plaats daarvan kunnen we de vacature tegen een meerprijs per mail verspreiden aan degenen die een nieuwsabonnement hebben. Als je hiervoor kiest, dan ontvangen we graag het logo en bij voorkeur ook een (rechtenvrij) beeld dat we bij het bericht kunnen gebruiken.
 • De NVAVG is niet btw-plichtig. Genoemde prijzen zijn dus totaalprijzen.

Gratis vacatureplaatsing in het TAVG?

Voor een nog groter bereik plaatsen we je vacature desgewenst ook kosteloos in het eerstvolgende nummer van ons wetenschappelijke vakblad TAVG. De nummers verschijnen in eind maart, juni, september en december. We ontvangen de vacature dan graag uiterlijk op de 15e van de voorgaande maand. Eerst een voorbeeld van ons blad zien?

Wijze van aanlevering

 • Lever de definitieve vacature in pdf formaat aan bij Petra Lubbers via secretariaat@nvavg.nl. Na plaatsing wordt de vacature niet meer aangepast. Als je toch een gewijzigde versie wilt plaatsen, dan brengen we opnieuw kosten in rekening.
 • In plaats van een pdf kun je ook een link naar de vacature op uw eigen website aanleveren.
 • De tekst bevat informatie over het aantal uren, de functie (AVG/basisarts/huisarts), de werkplek en functie-inhoud.
 • Bij verspreiding per mail ontvangen we ook graag een vierkante rechtenvrije foto, bijvoorbeeld van het logo of een andere toepasselijke foto. Gebruik je geen link maar een pdf, voeg dan ook de Word-tekst toe, zodat we het bericht makkelijk kunnen overnemen.
 • Voor het TAVG lever je een pdf aan van maximaal 1A4, bij voorkeur in kleur. Doe dat voor 21 februari (maartnummer), 21 mei (juninummer), 21 augustus (septembernummer) of 21 november (decembernummer).

Benodigde informatie

 • Vermeld in welk TAVG-nummer je de vacature wilt plaatsen (maart, juni, september, december). Als je geen nummer vermeldt, dan gaan we ervan uit dat je geen plaatsing in het TAVG wenst.
 • Geef ook aan welke extra informatie je op de factuur vermeld wilt hebben (zie ook ‘Betaling’).

Betaling

 • Betaling vindt plaats d.m.v. een factuur die door de NVAVG wordt verstuurd na aanmelding via secretariaat@nvavg.nl. Wil je bij je plaatsingsverzoek de volledige factuurgegevens (inclusief bijvoorbeeld kostenplaats etc.) en juiste adressering vermelden? We versturen de factuur per e-mail, dus vermeld ook het mailadres van de financiële administratie en de eventuele factuurvereisten.
 • Let op: wij plaatsen je vacature alleen op onze website en in ons blad. De NVAVG plaatst advertenties niet elders en stuurt ook geen facturen, anders dan die van € 300,00 of € 400,00.

In verband met een parttime bezetting van het secretariaat is het niet altijd mogelijk om je vacature dezelfde dag te plaatsen.