“Houd jij ervan om op creatieve wijze je vak uit te oefenen en wil je ontdekken of de gehandicaptenzorg de plek is waar jij energie van krijgt?”

WerkGever: Zideris is een middelgrote organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele behandeling, begeleiding en ondersteuning aan jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Zideris biedt eigenzinnige zorg en werkt daarbij met de methodiek Gentle Teaching.

WerkPlek: Met de collega’s van de medische zorg werk je in Rhenen als arts nauw samen in multidisciplinair verband met verschillende behandelaren, vakcoaches en persoonlijk begeleiders. Naast de locatie in Rhenen zijn er locaties in Veenendaal, Wageningen, Bilthoven, Huis ter Heide, Mijdrecht en Epe. Er wordt samengewerkt met verschillende huisartspraktijken.

Werkzaamheden: Samen met onze collega’s van medische zorg, werk je in de directe zorg onder supervisie van een van onze artsen VG. Je hebt hierbij je eigen locaties waar je nauw samenwerkt met verschillende behandelaren, persoonlijk begeleiders en huisartsen. Je draagt inhoudelijk bij aan het behandelplan en bent te consulteren voor de eigen huisarts of betrokken specialisten. We werken ook samen met een consulent neuroloog en -psychiater.

We bereiden ons voor op de toekomst door met het team medische zorg te bouwen aan goede en goed georganiseerde zorg voor onze cliënten en aan het netwerk in onze regio. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van medisch en organisatorisch beleid.

Wat zit er in jouw rugzak?

  • Je bent leergierig, creatief en communicatief en werkt graag samen in een team
  • Je bent proactief en oplossingsgericht
  • Je hebt zin om te bouwen aan langdurige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking
  • Je bent in ons regionale netwerk een van de gezichten en een aanspreekpunt
  • Je bent BIG geregistreerd en hebt eigen vervoer en een rijbewijs

Wat krijg je daarvoor terug?

Het betreft een dienstverband voor 24 – 36 uur per week die we samen flexibel inrichten

  • Een ambitieus team van AVG’s, doktersassistentes en verpleegkundigen
  • Een uitdagende en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is en ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Honorering is marktconform volgens de CAO Gehandicaptenzorg


Ben je geïnspireerd door het voorgaande?

Heb je zin om ons team te versterken? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons een kijkje te nemen en te solliciteren. Je kunt jouw CV en motivatie sturen naar: vacature@zideris.nl

Inlichtingen kun je inwinnen door te bellen of een whats app bericht te sturen naar Suzanne Blokker-Ammeraal (Manager Behandeling) via 06-57878260.