We hebben leden op een wachtlijst moeten plaatsen vanwege grote belangstelling voor de bijeenkomsten voor Wzd-functionarissen. Daarom organiseren we een extra eerste bijeenkomst op 5 oktober aanstaande.

Drie online bijeenkomsten

Wil je graag andere Wzd-functionarissen helpen bij het uitvoeren van hun nieuwe rol en ook zelf tips krijgen bij je knelpunten en vragen? Verenso en NVAVG organiseren daarvoor een serie van drie online bijeenkomsten. Aanmelden kan tot 1 oktober.

Als je je aanmeldt is het de bedoeling dat je bij alle bijeenkomsten aanwezig bent (dus ook 2 november en 13 december). Alle bijeenkomsten zijn online van 15.30-17.00 uur. Verschillende sprekers geven daarbij korte presentaties over Wzd-onderwerpen.

Voor wie?

De onlinebijeenkomsten zijn alleen voor specialisten ouderengeneeskunde en artsen verstandelijk gehandicapten die Wzd-functionaris zijn. De focus ligt op het uitwisselen van tips over knelpunten of casussen uit de praktijk van de Wzd-functionaris. Accreditatie voor de bijeenkomsten is toegekend. Lees het programma.

Aanmelden

Aanmelding met vermelding van functie en BIG-registratie is mogelijk tot 1 oktober via wzd@verenso.nl. Vol = vol