Esdégé-Reigersdaal is in beweging! Daarom zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en leergierige Basisarts of Verpleegkundig Specialist. Weet jij als geen ander hoe jij jouw deskundigheid kunt inzetten en heb jij affiniteit met mensen met een (verstandelijke) beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de eerstelijns en tweedelijns medische zorg aan een gevarieerde groep cliënten met een verstandelijke beperking. De medische zorg heeft zowel een klinisch als poliklinisch karakter. Hierbij kun je zo nodig terugvallen op de AVG’s (Artsen Verstandelijk Gehandicapten) en de huisartsen. Je bent als (team)arts ondersteunend aan de overige (extramurale) clusters. Je werkt in multidisciplinair verband aan het optimaliseren van de gezondheid van onze cliënten. Je komt te werken in een gevarieerd team van AVG’ s, een AVG in opleiding, basisartsen, huisartsen en praktijkondersteuners. Daarnaast werk je nauw samen met cliëntbegeleiders, gedragsdeskundigen, paramedici, verpleegkundigen en consulterende specialisten (zoals neuroloog, revalidatiearts en psychiater).

Solliciteer je als basisarts dan bieden we je de mogelijkheid om in 2023 de AVG opleiding te gaan volgen. De eerste tijd heb je dan gelegenheid om dit interessante en mooie werkveld te verkennen waarna je daarna de AVG opleiding gaat volgen. Ben je Verpleegkundig Specialist dan kun je ook op deze functie reageren.

Roxanne de Jong (29) en Simone Steenbergen (36) werkten allebei als basisarts bij Esdégé-Reigersdaal en zijn erg positief over het werken in de gehandicaptenzorg. Zo positief dat zij beiden komend jaar de driejarige opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten gaan volgen bij het Erasmus MC in Rotterdam. Ze vertellen enthousiast en vol passie over de mooie ervaringen in de gehandicaptenzorg. “Ik wilde mij eerst oriënteren, onderzoeken welk specialisme bij mij past. Ik had niet verwacht dat het zó goed zou bevallen.” Lees hier het verdere interview en kom nog meer te weten over hun ervaringen bij onze mooie organisatie!

Jouw werkplek

Aan de J. Duikerweg 3 te Heerhugowaard is onze medische dienst gevestigd en staat een spreek/behandelkamer op jouw te wachten. Je ontvangt cliënten op het spreekuur op deze locatie of je ziet de cliënten in hun eigen woonomgeving. Daarnaast worden spreekuren gedraaid op nog twee andere locaties in Heerhugowaard. De woningen die je bezoekt zijn vooral gelegen in Noord-Kennemerland maar je kunt ook gevraagd worden om aan te sluiten bij een multidisciplinair overleg in de regio’s West-Friesland en Kop van Noord-Holland, afhankelijk aan van de woonclusters waaraan jij gekoppeld wordt.

Wat breng jij mee?

 • Je bent een deskundige en enthousiaste collega;
 • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding tot basisarts of verpleegkundig specialist;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent stressbestendig en kunt zelfstandig werken;
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met mensen met een (verstandelijke) beperking;
 • Je werkt graag samen met diverse disciplines, denk hierbij aan gedragsdeskundige, paramedicus, (praktijk)verpleegkundige (cliënt)begeleiders etc.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige en afwisselende baan;
 • Groei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Een jaarcontract dat wij, bij gebleken geschiktheid, voortzetten voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring FWG60/65 tot maximaal € 5.648,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform cao Gehandicaptenzorg.
 • Een stimulerende werkomgeving in een professioneel en gezellig team;
 • Reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering;
 • En uiteraard vakantiegeld, vakantiedagen en een pensioenregeling.

Dit zijn wij!

Esdégé-Reigersdaal is een organisatie die zorg levert aan cliënten met een (verstandelijke) beperking. De cliëntengroep is zeer gevarieerd, van licht tot zeer ernstig beperkt, in combinatie met complexe lichamelijke of psychiatrische problematiek. Esdégé-Reigersdaal werkt met de visie ‘Alle mensen zijn gelijkwaardig, elk mens is uniek’. Wij zetten ons in voor een volwaardig burgerschap van mensen met een beperking en werken vol enthousiasme mee aan de normalisatie en integratie.

Kenmerkend voor Esdégé-Reigersdaal is de platte organisatievorm, waardoor er een grote mate van autonomie is en de lijnen kort zijn.

Binnen Esdégé-Reigersdaal maak je als Basisarts of Verpleegkundig Specialist deel uit van de afdeling (Para) Medische Diagnostiek en Behandeling, onderdeel van de Inhoudelijk Ondersteunende Dienst (IOD). Hier werken o.a. artsen, diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, afasietherapeuten, fysiotherapeuten, mondhygiënistes en verpleegkundigen.

Zoek jij als basisarts buiten het ziekenhuis een werkplek die heel veelzijdig is? Lees dan hier het verhaal van Simone en Roxanne. Beiden zijn werkzaam als basisarts bij Esdégé-Reigersdaal en starten het komende jaar met de driejarige opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten gaan volgen bij het Erasmus MC in Rotterdam.

Enthousiast? Solliciteer dan snel!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan willen wij graag kennis met jou maken!

Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je contact opnemen met Jacinta Bruin, Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG), telefoon 072-5763970 of bij Sonja Faas, manager (Para)Medische Diagnostiek en Behandeling, telefoon: 06-10560472.

Je kunt jouw cv en motivatie insturen via de button “Reageren”.

Deze vacature staat voor langere tijd open. Na ontvangst van je reactie zal je uiterlijk binnen een week een reactie van ons ontvangen.

We kijken uit naar je reactie!

Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie in je email. Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je junkmail- en spamfolder!

Ga naar de website om te reageren.