24-36 uur per week | Utrecht | WO

De financiering van behandeling binnen de langdurige zorg is flink in beweging. De toenemende zorgvraag en de decentralisatie van zorg vragen om een verandering van de organisatie en financiering van (medische) behandeling. Zeker als we onze expertise in willen zetten voor een bredere groep cliënten met een verstandelijke beperking met diverse vormen van zorg. Over die veranderingen zijn we gesprek met landelijke partijen. Ons doel: optimale organisatie en financiering van onze zorg. En daar hebben we jou ook bij nodig.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van beleid op het gebied van organisatie en financiering van zorg. Je houdt overzicht op de verschillende onderwerpen en projecten binnen je aandachtgebied en je stuurt daarbij zo nodig de beleidsmedewerkers functioneel aan. Je zorgt voor een tijdige en correcte verantwoording van subsidies en projecten. Daarnaast vertaal je de bevindingen en resultaten vanuit de werk- en projectgroepen naar beleid en je onderhoudt contacten met commissie- en werkgroepleden en andere stakeholders. Je houdt de ontwikkelingen in het veld bij en je ziet kansen voor in- en externe samenwerking en subsidie-aanvragen.

Als ervaren beleidsmedewerker of projectleider heb je

  • minimaal vier jaar relevante ervaring en een academisch werk- en denkniveau.
  • bij voorkeur een academische opleiding op het terrein van gezondheidszorg, waarbij kennis van de gehandicaptenzorg of de langdurige zorg een pre is.
  • kennis van het werk van zorgprofessionals in de dagelijkse praktijk.
  • kennis van financiering(sstromen), bij voorkeur in een zorgomgeving.
  • bij voorkeur kennis van wet- en regelgeving in de gehandicaptenzorg en/of langdurige zorg.
  • ervaring met projectmatig werken en ervaring als projectleider.
  • ervaring met het samenwerken met zorgprofessionals en het begeleiden en ondersteunen van commissies en/of werkgroepen.
  • plezier in het werken in een complexe politieke omgeving met verschillende belangen en de vaardigheid om daar goed mee om te gaan.
  • competenties als resultaatgerichtheid en overtuigingskracht, je kunt goed samenwerken en je hebt een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en netwerkvaardigheid.

Wie zijn wij?

De NVAVG heeft als doel om alle mensen met een verstandelijke beperking de juiste medische zorg te bieden. Onder andere door kennis te delen, richtlijnen te ontwikkelen en het vak van de arts VG beter op de kaart te zetten. Verder behartigt de NVAVG de belangen van de ruim 300 leden, waarvan de meesten arts VG of aios VG zijn. Binnen de NVAVG zijn er diverse commissies, met elk zijn eigen aandachtsgebied. Denk aan ethiek, deskundigheidsbevordering, richtlijnontwikkeling, palliatieve zorg, duurzaamheid, slaap en accreditatie. Je leest er meer over op www.nvavg.nl.

Wat kun je van ons verwachten?

Je kunt bij de NVAVG aan de slag met een leuke, afwisselende en zelfstandige functie. De komende jaren maken we een flinke professionaliseringsslag. Door die ontwikkelingen kun je je functie nog grotendeels zelf invullen.

Je salaris ligt tussen de € 3945 en € 5957 bruto per maand en je hebt 201 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Je krijgt een eindejaaruitkering van 8.33% en we regelen je pensioen bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar, met uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst.

Interesse?

Stuur je cv met motivatie naar secretariaat@nvavg.nl.

Wil je eerst meer informatie?

Stuur een mail naar merel.mooren@nvavg.nl of bel 06-26980480, dan vertellen we je meer.