Ben jij een arts VG en heb je affiniteit met patiënten met een verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problematiek? Dan is deze vacature binnen het poliklinisch team van het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie misschien wel iets voor jou!

Dit ga je doen

Als arts VG binnen het CVBP heb je de rol van regiebehandelaar. In deze rol ben je binnen het poliklinisch team van het CVBP eindverantwoordelijk voor het behandeltraject van kinderen, jeugdigen en volwassenen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking en (vermoeden van) psychiatrische problematiek.

Je houdt je bezig met de intakes van nieuwe patiënten. Zodra de patiënt eenmaal in zorg is, heb je een (al dan niet uitvoerende) rol in het stellen van (somatische) diagnoses, geven van specialistische adviezen, (medicamenteuze) behandeling en consultatie. Je biedt begeleiding aan andere leden van het multidisciplinaire team op het specialistische arts VG-gebied. Daarnaast neem je deel aan de arts VG-crisisdienststructuur.

Over het CVBP

Het CVBP is een initiatief van GGZ Drenthe, Vanboeijen, De Trans, de Baalderborg Groep en Cosis. Uitvinden wat er aan de hand is, hoe de klachten het beste begrepen kunnen worden (wat is wat?) en vervolgens behandeling daarvan vraagt om een aanpak op maat, waarbij kennis vanuit verschillende invalshoeken nodig is. De expertise van de verstandelijk gehandicaptenzorg en die van de geestelijke gezondheidszorg komen samen in de doelgroep van het CVBP. Dat is precies de reden waarom deze vijf partijen samenwerken in dit centrum. Door de samenwerking is er een op elkaar afgestemde keten ontstaan, waarin kennisuitwisseling en verwijzingen gemakkelijker verlopen. In het centrum is ook een research afdeling.

Je werkt samen met het multidisciplinaire team aan de poliklinische behandeling van de patiënten binnen het CVBP. Het multidisciplinaire team bestaat uit artsen VG, psychiaters, (klinisch/ GZ-) psychologen, orthopedagogen(-generalist), verpleegkundigen, agogisch regiehulpverleners, verpleegkundig specialisten, vaktherapeuten en zorgadministratie. Ook werk je nauw samen met het multidisciplinaire team van de kliniek van het CVBP. Meer informatie over het CVBP vind je hier.

Wij zien jou


Wij bieden je een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een plezierige werkomgeving binnen het CVBP te Assen. Daarnaast bieden wij jou: Salariëring volgens cao GGZ, FWG 65, max. €5734-, euro op basis van

  • een fulltime werkweek van 36 uur;

  • Voor 24 tot 32 uur per week, de aanstelling is voor onbepaalde tijd;
  • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, een goed pensioen bij pensioenfonds PZFW en een account bij Fisc Free en Goodhabitz.

Enthousiast

Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robbert Stiekema, manager van de polikliniek CVBP of Kristel Pilkes, behandelcoördinator van de polikliniek CVBP, beiden te bereiken op (0592)- 33 41 00.

Sollicitatieprocedure

Extra informatie over de sollicitatieprocedure van GGZ Drenthe vind je op deze pagina