In 2015 gaat de Pier de Boer-prijs naar het beste project dat de mogelijkheid opent tot meer betrokkenheid en medezeggenschap van mensen met een verstandelijke beperking op gemeentelijk niveau. Daarmee wil Stichting SPZ stimuleren dat mensen met een verstandelijke beperking betrokken zijn bij het ontwikkelen van beleid en het formuleren van wetgeving n.a.v. de nieuwe WMO en de hervormingen in de zorg per 1 januari 2015.  

Heeft u een idee voor een project? Of is er binnen uw organisatie een bestaand project dat de betrokkenheid van mensen met een verstandelijke beperking op gemeentelijk niveau stimuleert? SPZ nodigt u uit om voor 1 november 2014 uw projectplan of uw nominatie in te dienen en zo mee te dingen naar de Pier de Boer-prijs 2015.

De jury, onder leiding van Jos Werner, selecteert uit de projecten drie genomineerden. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 23 april 2015 wordt het winnende project bekend gemaakt.  Dit project ontvangt een geldbedrag van €30.000,–  en een beeldje. De projecten die als tweede en derde eindigen, ontvangen ieder €10.000,–.

Meer informatie over het thema, de prijs en procedure van indienen: www.stichtingspz.nl > Pier de Boer of neem contact op Stichting SPZ via info@stichtingspz.nl of 06 26 29 43 72.