NVAVG-studiedag 16 september: Crisis?! (waan)Zinnige zorg!

Na twee jaar is het eindelijk zover: er is weer een NVAVG-studiedag op locatie. De studiedag stond eerder gepland voor november 2021, maar is toen vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 2022.

Het programma

In de uitnodiging lees je meer details over het programma, de workshops en praktische informatie. Het wordt een interactieve dag, met een extra lange borrel na afloop, zodat je weer kunt bijpraten met je collega’s.

Extra ALV

Voorafgaand aan de studiedag is er een extra ALV van 10.15 – 11.00 uur voor de leden. Hierover krijg je later meer informatie.

Aanmelden?

Je hebt een account nodig om je aan te melden. NVAVG-leden hebben (als het goed is) al een account. Zo niet, dan kun je het alsnog aanmaken met het e-mailadres dat al bij de NVAVG bekend is en door dan op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken. Niet-leden kiezen op dezelfde pagina voor ‘registreren’. 

Veel leden hebben zich al in 2021 aangemeld. Je vindt je aanmelding terug in je mailbox (of spambox). In de bevestigingsmail staan de gekozen workshops. Wil je je keuze veranderen of kun je je keuze niet terugvinden, meld je dan opnieuw aan en kies voor het bedrag van 0 euro. Blijf je bij je keuze, dan hoef je niets te doen. Je aanmelding geldt dan automatisch voor 16 september 2022.

Heb je in 2021 betaald en ben je op 16 september 2022 verhinderd? Stuur dan een mail naar secretariaat@nvavg.nl. We storten het betaalde bedrag terug.

Direct aanmelden?


Meld je vóór 9 september aan, in verband met de reservering van ruimten en catering bij de locatie.