Knowing HOW: 25 years of implementation science and practice – 26 september

ZonMw bestaat 25 jaar. In die 25 jaar hebben we veel kennis opgebouwd over implementatie. We vinden het jubileum een mooi moment om daar bij stil te staan en nodigen je daarom van harte uit voor het symposium ‘Knowing HOW: 25 Years of Implementation Science and Practice’, dat op dinsdag 26 september plaatsvindt. Tijdens dit symposium ontmoet je naast mensen van ZonMw, ook mensen uit Nederland en daarbuiten uit de wetenschap, de praktijk, het onderwijs en het beleid van implementatie. Het symposium kan fysiek of digitaal worden bijgewoond.

Programma

Als keynote speaker neemt hoogleraar Passende Zorg Tijn Kool je graag mee in de historie van (de)implementatie. Daarnaast vertellen Femke van Nassau, senior-onderzoeker bij het Amsterdam UMC/VUmc en gespecialiseerd in implementatie, en Barbara van der Linden, senior-beleidsmedewerker implementatie van ZonMw vanuit hun perspectief over de huidige stand van zaken op het vlak van implementatie.

Ten slotte: implementeren is ook vooruitzien. Daarom gaan we in vier interactieve sessies aan de slag met de toekomst van implementatie. Elke sessie heeft een eigen aandachtsgebied: beleid, onderzoek, onderwijs en praktijk. Bekijk het volledige programma.

Wanneer

Het symposium vindt plaats op dinsdag 26 september. Voor de fysiek aanwezige deelnemers duurt het programma van 12.00-18.00 uur, inclusief een lunch en netwerkborrel. Voor de online deelnemers duurt het programma van 13.00-16.45 uur.

Waar

U kunt het symposium zowel fysiek als digitaal bijwonen. De locatie is Amare, Spuiplein 150, 2511 DG Den Haag. Er is beperkt ruimte, meld u dus snel aan als u er fysiek bij wilt zijn.

Aanmelden

Wilt u dit symposium niet missen? Meld u dan aan via deze link. Het symposium is kosteloos.